ONZE DIENSTEN

Wij bereiken graag samen met u resultaat!
Je bent hier:

Cleverest will be Clever Republic

Vanaf 1 oktober 2020 zijn de activiteiten van Cleverest samen gegaan met de activiteiten van Clever Concepts in een nieuwe onderneming: Clever Republic. Voor vragen of contact over onze dienstverlening kunt u gebruik maken van de contactgegevens op de website van Clever Republic.
Title

Smart Business Analyse

Business analyse + Data kennis

Smart Business Analyse helpt organisaties met datagedreven business analyse. Door het samenvoegen van de competenties Business Analyse en Data analyse (op basis van Smart/Big data) kunnen wij helpen organisaties meer datagedreven te laten werken. Dit verbetert zowel de effectiviteit als de efficiency van bestaande processen.

Onze consultants beschikken over kennis van zowel business als IT en data. Daarnaast zijn zij ervaren in het realiseren van de bedachte oplossingen. Vaak stopt dit dus niet bij het opleveren van de analyse, maar wordt pas gestopt wanneer een nieuw proces staat. Een proces dat meetbaar bijdraagt aan het bereiken van business doelstellingen.

Data Governance

Het fundament voor het gebruik van data

De weg naar de top begint met een goede landkaart. Maar hoe weet je zeker dat de kaart klopt? Zo is het ook met data. Hoe weet u zeker dat de data die in uw organisatie wordt gebruikt betrouwbaar is? En wat is eigenlijk de bron van al die rapporten? Stuk voor stuk vragen die beantwoord worden door het implementeren van een juist datagovernance beleid. Cleverest kan u daarbij helpen. En dat blijft bij ons niet beperkt tot Powerpoint slides en workshops. Juist de implementatie van een hands-on organisatie en het gebruik van bestaande middelen helpt ons bij het gezamenlijk bereiken van het doel; op een pragmatische manier zorgen voor een solide datafundament.

Slimme sturing

Welke inzichten?

Welke inzichten heeft u nodig om uw organisatie optimaal te kunnen besturen?

Wij helpen u graag met het oplossen van deze puzzel en bepalen wat er echt belangrijk is om de performance van uw organisatie inzichtelijk te maken. Maar ook het ontwikkelen van deze rapportages in verschillende tools en/of het inrichten van een Business Intelligence organisatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.